DSC_0340.JPG
Bloemen bestellen

Bloemen bestellen? Vul dan ons bestelformulier in! Laat je de bloemen bezorgen?
Als bloemist in Nieuwveen bezorgen wij in gemeente Nieuwkoop en omgeving. Hier onder het bestelformulier vind je onze bezorgkosten. Na het insturen van je bestelling krijg je van ons een bevestiging in de mail en gaan wij met jouw bestelling aan de slag! Nadat we je bestelling gemaakt hebben ontvang je een betaalverzoek en nog een foto van het boeket na bezorging. Ophalen in de winkel kan natuurlijk ook gewoon.

arrow&v
Wil je nog iets toevoegen?

Kies je er een glazen vaas bij? Dan schikken wij de bloemen gelijk in de vaas en pakken we het, als het een cadeau is, compleet in.

Voor bezorgingen op maandag en dinsdag geld: vóór 20:00 's avonds besteld, is de volgende dag geleverd. Bezorgen van woensdag t/m vrijdag: voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog geleverd! Heeft u een speciaal verzoek omtrent bloemen bezorgen? Neem telefonisch contact met ons op!

   Bloemen bezorgen?  

Wij bezorgen jouw bloemengroet of andere groene verrassing graag bij iemand thuis! Vanuit onze winkel bezorgen wij van maandag tot zaterdag bloemen in gemeente Nieuwkoop en omgeving.

Is de ontvanger niet thuis? Dan proberen we het bij de buren.

Zijn die ook niet aanwezig? Dan zijn we helaas genoodzaakt de bloemen mee terug te nemen. Deze kunnen dan worden opgehaald in de winkel. We laten in beide gevallen netjes een briefje achter.

Nieuwveen, Zevenhoven

 

Ter Aar, Nieuwkoop, Noorden, Bilderdam, Langeraar, Vrouwenakker

 

Woerdense Verlaat, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Aalsmeer, De Kwakel, Uithoorn, Kudelstaart,

De Hoef, Bilderdam, Aarlanderveen

 

Overige plaatsen

GRATIS BEZORGING

4,-

8,-

in overleg

GRATIS BEZORGING

4,50

8,50

in overleg