_DSC8547_0,5x_edited.jpg

Bloemen van KAS

Bloemen brengen troost, thuis en op werk geven ze een warm welkom en voor feestelijke gelegenheden brengen ze net zo goed vreugde en sfeer! Ze benadrukken dat wat jij wilt zeggen; ''ik ben trots op je!'' of ''wij denken aan jullie''. Door te werken met kwalitatief goede bloemen uit het seizoen, kunnen we de mooiste creaties maken. 

In de winkel vindt je, naast alle andere boeketten, áltijd onze PLUK van de WEEK - een wekelijks wisselend plukboeket voor 15,-. Deze hebben we van donderdag tot en met zaterdag voor jullie klaar staan.
Fan van losse bloemen of stel je graag zelf (of samen met ons) een boeket samen? Natuurlijk kan dat. Voel je vrij om zelf te 'plukken'. Per tak, per steel, per bloem - alles kan!
_DSC8571_0,5x.png

Kom je bij ons plukken?

Een paar losse bloemen, een los veldboeket of een enkele bloem in een vaasje. Alles mag! Wij zijn in ieder geval super blij dat het geen geijkt boeketje meer hoeft te zijn; 3 gerbera's, 5 rozen en troschrysanten. We beloven je: we hebben het niet!

We willen je namelijk verrassen, keer op keer. Met de mooiste bloemen van het seizoen, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Al onze bloemen zijn per tak, bloem, steel - hoe je het wilt noemen - verkrijgbaar. Zo kun je zelf je boeket samenstellen, zoals jij het mooi vindt. En we helpen ook graag! Geef je ons de vrije hand? Dan laten we onze creativiteit los om er een echt 'KAS' boeket van te maken. Ongedwongen, zodat elke bloem op z'n mooist in jouw vaas staat!

Bloemen service

Heb je thuis een te gekke vaas of laat je de bloemen graag door ons in de vaas schikken? Breng de vaas mee! We schikken de bloemen voor het gemak, zo in de vaas. Afgesneden met een mesje en voorzien van bloemenvoeding in het water.

Toch gewoon lekker zelf de bloemen in de vaas schikken? Check hier eens onze verzorgingstips, waarin we je leren met een mesje de bloemen af te snijden en de bloemen te schikken!

_DSC8572_0,5x.png