Afscheidverzorgers_7-6-21-5.jpg

FEEST!

Hoera! Er valt iets te vieren! Is het in besloten kring of mag het groots gevierd worden? De liefde, een opening, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest? Hoe dan ook, bloemen maken het af. Kleurrijk, knalroze, in jouw lievelingskleuren of de kleuren van het bedrijf - wij maken het met de bloemen een feestelijk geheel.
_DSC8391_edited_edited.jpg

Wat kunnen wij betekenen?

 

Om wat voor reden je het feest dan ook geeft, je maakt het nog feestelijker met mooie bloemen. Een groot tuinfeest, 21-dinner party of de opening van een nieuwe zaak, wij helpen graag met een passende bloemrijke aankleding

Vaasjes op tafel, feestelijke volle vazen bij de entree, een bloemenmuur of heb je zelf een tof idee? Laat het ons weten!

Als je een ruimte aangekleed wilt hebben met bloemen is het handig om vooraf daar foto's van te maken, voordat je langskomt in de winkel. Zo kunnen we gelijk bepalen welke sfeer mooi aansluit op de locatie. Gaat het om meerdere plekken waar bloemen mogen komen? Dan kunnen we ook op locatie afspreken om een mooi plan te maken!

Prijzen

 

Met het organiseren van een feest moet je soms veel regelen, zo ook vaak het budget. Logisch dat je wilt weten wat iets ongeveer gaat kosten.

Een vaas met bloemen heb je vanaf 30,- | dat is een gemiddeld, leuk boeket wat je thuis ook misschien wel eens hebt staan. Vaak wil je toch iets meer uitpakken. Houd dan rekening met prijzen vanaf 50,- met een max. tot ongeveer 150,- voor een extra grote of bijzondere vaas met bloemen of een bloemstuk.

Tafelvaasjes heb je vanaf 6,- (min. afname is 4 vaasjes).

Het kan uiteraard ook zo zijn dat er een vastgesteld budget is voor de bloemen. In dat geval zullen we samen kijken hoe we er het meeste uit kunnen halen om voor het feest een onvergetelijke sfeer neer te zetten!

Ook voor vragen hierover kun je langskomen in de winkel, of even bellen of mailen.

Klik hier voor onze contactpagina en openingstijden