DSC_0340.JPG

Welkom!

Bloemen in de winkel

Ontdek jouw groene wereld. Wij willen je inspireren om meer met groen te gaan doen! En dat begint al met een mooie bos op tafel.

De winkel is geopend van donderdag tot zaterdag, van 9:00 tot 18:00. Maar; elke dag halen we verse bloemen op bij kwekers in de buurt en de veiling in Aalsmeer. Elke dag maken we nieuwe boeketten. Bloemen bestellen kan dus altijd! Om op te halen, of te laten bezorgen.

Is de winkel open, dan hebben we bijvoorbeeld, naast losse bloemen, elke donderdag, vrijdag en zaterdag een 'PLUK van de WEEK' boeket en boeketten met extra lange bloemen voor in die hoge vaas! Of stel je liever zelf wat samen? Alles kan, per steel, per tak, per bloem. Het is aan jou, voel je vrij om zelf te plukken.

DSC_0473.JPG
DSC_0034_edited.png

Onze planten

Op zoek naar een nieuwe groene vriend voor op dat leuke kastje? Of een grotere plant voor in de woonkamer of werkplek? We've got it! In de winkel vindt je bij ons verschillende soorten en maten planten voor binnenshuis. We houden van groen! En adviseren je dan ook graag. Omdat we niet alle ruimte van de wereld hebben, staat er een klein, maar verrassend assortiment in de winkel.

Hangplanten. Daar zijn we dan weer 'groots' in. Vanaf buiten kun je ze al zien hangen, voor de etalage hebben wij namelijk onze hangplanten-rek. En dat staat super tof! Grote en kleine soorten, er is genoeg keuze. Heb jij al zo'n groene rakker in huis? Het is ook nog eens een origineel verjaardagscadeau!Wij gaan voor je op zoek

Ben je op zoek naar een bepaalde plant, bijzonder soort, groot of klein? Wij kunnen wel altijd overal aan komen! En heb je graag advies, welke plant kan nou waar? Of heeft relatief weinig onderhoud nodig? Vraag het ons, we helpen graag.
Groen op de werkplek? Dat verzorgen we ook!

Naast potten en vazen en alles wat daar ín hoort, vind je bij ons ook andere leuke producten. 
Toffe tuinhandschoenen, een goed boek over eetbare bloemen of een leuke gieter als tof item.

1.png
KAS TO GO, KAS Nieuwveen, Bloemist, Bloemen Nieuwkoop
1.png
1.png

KAS TO-GO!

    

Op visite? Een date of op ziekenbezoek?

Of op zoek naar een 'aardigheidje'?

Met onze KAS TO GO! zit je altijd goed!

Dit mini-boeketje neem je compleet, met beker en al, zo mee. Zo hebben wij de bloemen al voor je afgesneden en op water gezet, dus kun je deze gemakkelijk meenemen in de auto, bus of op de fiets! En, je komt nooit met lege handen aan.

Je grijpt nooit mis: je vind de KAS TO GO!  voor maar 5,- bij de toonbank.

TO-GO.png
kas kado bon voorkant.png
voorkant.png
15.png

Plukbon! en KAS-KADO bon 

Bloemen cadeau geven, maar iemand zelf laten kiezen? Dan zit je goed met onze eigen PLUKBON! Hiermee geef je alleen bloemen cadeau, de ontvanger kan zelf een boeket maken, losse bloemen kiezen of een mooie bos uitzoeken.
Klik hier voor meer info over de PLUKBON.

Wil je toch meer keuze geven? Dan is de KAS-KADO bon altijd goed; de ontvanger kiest gewoon wat 'ie wilt! Denk aan een leuke plant, bloemen of een goede snoeischaar. Klik hier voor meer info over de KAS-KADO bon.

_DSC8563_0,5x_edited.jpg