DSC_0266_edited.jpg
voorkant.png

Wat is de PLUKBON van KAS?

Voordelen & Voorwaarden

PLUKBON van KAS

KAS_huisje2wit_png.png
KAS_huisje2wit_png.png
KAS_huisje2wit_png.png
KAS_huisje2wit_png.png
KAS_huisje2wit_png.png

De PLUKBON is in delen besteedbaar. Dat betekend vaker genieten! Het resterende bedrag wordt bijgeschreven en kan de volgende keer weer besteed worden.

De PLUKBON heeft géén einddatum. Kom gewoon wanneer jij zin hebt in bloemen!

De PLUKBON is alleen geldig als deze door ons is gemerkt na aanschaf. Zo kunnen wij controleren of deze niet zomaar uit de winkel is meegenomen.

De PLUKBON is alleen besteedbaar op onze verse bloemen en boeketten. De gever van jouw PLUKBON wilde jou dus verrassen met bloemen, maar wilde je ze graag zelf laten uitkiezen!

De PLUKBON is niet besteedbaar op gespecialiseerd bloemwerk zoals bruidsboeketten en rouwstukken.

DSC_0452.JPG
7,5.png
25.png
10.png
KAS_huisje2_png_edited.png

        De PLUKBON van KAS is puur bedoelt om zelf je bloemen uit te kiezen! Zo kun je volledig gaan voor de bloemen waar jíj helemaal gek van bent. Je kunt je eigen boeket samenstellen of losse bloemen kiezen. Of misschien ga jij wel voor de PLUK van de WEEK, of een ander tof boeket! Bij ons kun je (bijna) alle bloemen per stuk krijgen en dat maakt het extra leuk om zelf te komen plukken.

KAS_huisje2_png_edited.png

        De PLUKBON van KAS is te verkrijgen in vaste bedragen. Je kunt kiezen uit 7,50 / 10,- / 15,- / 20,- / 25,- of natuurlijk je eigen bedrag hiermee samenstellen!