_DSC7597.JPG

BLOG

De vaas van... Anneke

In de rubriek 'De vaas van...' krijgen we elke maand een kijkje bij één van onze leuke klanten. Geen kijkje in huis, maar in de vaas! Wat zetten zij graag neer?

De allereerste 'De vaas van...' geven wij de eer aan Anneke Pieterse! Van haar vriendinnen heeft ze al een bloemen-abonnement van KAS gekregen, maar een huis zonder bloemen gaat volgens haar niet. Wanneer bloemen zijn uitgebloeid, komt ze zelf vaak weer een mooi boeket uitzoeken.


Wat haar betreft zit er het liefst áltijd iets geels in haar boeket. ''Het maakt gelijk vrolijk! Daar word ik blij van. Favoriet? Gele tulpen! Ja, de meeste mensen willen juist géén geel in hun boeket en ik juist wel, haha. En het zijn de kleuren die ik ook in huis heb; blauw en geel voeren de boventoon. ''En dat klopt, het is echt een zonnig huis. Het lijkt hier wel altijd zomer in huis, door het warme geel gecombineerd met het zachte blauw. Een geheel roze boeket bijvoorbeeld, zal ze dan ook niet snel neerzetten. ''Maar ik heb nu bijvoorbeeld ook die gekleurde ranonkels op de andere tafel staan, dát vind ik dan wel weer leuk. Maar dan dus het liefst geheel kleurrijk, net als in die bonte plukboeketten. En het hoeft van mij juist niet zo strak geschikt te zijn. Allerlei verschillende bloemen, luchtig gebonden en met verschillende hoogtes. Zoals jullie boeketten dus, haha.'' Kijk, daar worden wij ook blij van!Wil je iemand opgeven voor 'De vaas van...'? Dat kan! Mail dan je suggestie naar info@kasnieuwveen.nl. Uiteraard ontvangen ze de bloemen dan van ons cadeau.
We vinden het leuk om te zien hoe jullie onze bloemen graag in huis stijlen. Jezelf opgeven? Dat mag natuurlijk ook!