_DSC7597.JPG

BLOG

KAS x Bloemen met Smaak

Het beste uit twee werelden combineren, eten en natuur. Dan krijg je: Bloemen met Smaak! Dit gelijknamige platform is een samenwerking tussen Anna Koster (Floral Touch), Roos van Unen (RoosTV) en Kristel van Dijk (KAS) om iedereen te inspireren over- en aan de slag te laten gaan met eetbare bloemen!Samen delen we een missie: kennis delen over de (eetbare) natuur, zodat we er samen ook beter voor gaan zorgen.

Eetbare bloemen bloeien misschien al gewoon in jouw tuin, alleen weet je (nog) niet dat ze eetbaar zijn. Eetbare natuur op je bord, zelf-geplukt of zelf gekweekt; het is niet moeilijk en je wordt er heel blij van!


Via Facebook en Instagram blijven we je inspireren over eetbare bloemen. Volg jij ons al?
Het is zó leuk om vrienden en familie eens te verrassen met eetbare bloemen op hun bord, of ze tijdens een wandeling een bloem te laten proeven. Een paar eetbare bloemen fleuren gelijk je gerecht op. Ben jij benieuwd hoe ze smaken en wat er allemaal eetbaar is uit de natuur? We nemen je graag mee in de wereld van eetbare bloemen!


Vanuit KAS bieden we jullie workshops of proeverijen met eetbare bloemen aan. Zodra het weer mag, plannen we data in. Je kunt je dan aansluiten bij één van onze georganiseerde workshops of proeverijen, of organiseer er zelf een met een vriendengroep of collega's. Een verrassende workshops waarna je thuis gelijk aan de slag wilt! Klik hier om naar onze pagina over workshops en proeverijen te gaan.