_DSC8655_0,5x_edited.jpg

TROUWEN

Wat mooi, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Vertel, waar ben je naar op zoek? Wij helpen namelijk graag om met de bloemen jullie bruiloft onvergetelijk te maken! Houd je het liever simpel en natuurlijk of ga je voor een waar sprookje, alles kan bij ons. Van bruidsboeket tot polscorsage en van tafelvaasjes tot een XL backdrop. Wij maken het met plezier!

Wij helpen ook graag op zo'n dag. We kunnen de bloemen op locatie of bij jullie thuis komen brengen, maar ook als er bloemen verplaatst moeten worden naar verschillende locaties, verzorgen we dat graag. Het is jullie taak om te genieten!
_DSC8637_0,5x_edited.jpg

Wat kost het bij ons?

Bloemen brengen sfeer en mogen niet ontbreken tijdens de trouwdag. Je hebt misschien op Pinterest al wat ideeën opgedaan, dus we hoeven je vast niet te vertellen dat bloemen het plaatje afmaken! Je mág ook lekker groots denken. Een mooie guirlande voor om het welkomstbord, grote bloemenvazen bij de entree van de trouw locatie, een backdrop bij het feest en laten we vooral de bloemen bij het diner niet vergeten! Niks moet, maar het mag allemaal.

 

Hieronder vind je een aantal prijsindicaties. Wij willen hierin zo transparant mogelijk zijn. Let wel: dit is bedoeld als richtlijn, zodat je weet wat je kunt verwachten. Hoe luxer de bloemkeuze en groter de stukken, hoe kostbaarder het wordt. Nieuwsgierig wat jouw ideeën zullen kosten? Vraag ons gerust, ook voor meer informatie.

Bruidsboeket  - vanaf 65,-

 

Een bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen! Het boeket hoort bij het plaatje en moet passen bij de jurk en de sfeer van de bruiloft. Maar bovenal: bij jullie! Je draagt zo'n boeket de hele dag mee en komt later op veel foto's terug. Kies dus echt iets wat jullie écht mooi vinden. Tip: denk aan geurende bloemen!

 

Wij hebben in de winkel een aantal zijde bruidsboeketten, die als voorbeeld kunnen dienen van de grootte of kleurencombinatie die jij wilt. Zo kun je ze uitproberen en kijken wat goed voelt.

 

Elk bruidsboeket is uniek en heeft daarom ook altijd een andere waarde. Dit wordt beïnvloed door jouw bloemkeuze, het seizoen en de technieken die erin zitten. De prijs van het bruidsboeket is bij ons altijd al inclusief zijde lint om het handvat (dit houdt zacht vast) en een leenvaas om het boeket nog even op water te zetten, tussendoor of voordat de dag begint.

Corsage

Gastencorsage - vanaf 5,-

Bruidegomcorsage - vanaf 8,-

Polscorsage - vanaf 15,-

 

Wie een corsage draagt mag je natuurlijk helemaal zelf uitkiezen. Vaak is het zo dat de naaste familie een corsage draagt. Maar bijvoorbeeld ook de ceremoniemeester, getuigen en bruidsmeisjes kun je er een opspelden (of met magneet bevestigen).

De Bruidegom draagt vaak een corsage, passend bij het bruidsboeket. Zo vormen jullie samen nog meer één geheel. Misschien wil je zelf wel helemaal geen bruidsboeket maar een fijne polscorsage dragen? Ook dat mag natuurlijk!

Een polscorsage kun je ook geven aan je moeder, zussen, vriendinnen of een bruidsmeisje. Wij maken de polscorsage op een zacht, bijpassend lint, wat je om de pols kunt knopen. Zo zal het nooit te losjes zitten en fijn dragen.

_DSC8814_0,5x_edited.jpg
_DSC8831_0,5x_edited.jpg
_DSC8701_0,5x.png
_DSC8618_0,5x_edited.jpg

Vaas met bloemen of bloemstuk  - vanaf 30,-

Voor bijv. op de ceremonietafel of zuilen bij de entree.

De vaas wordt hierbij door ons in bruikleen gesteld tegenover

20% van de verkoopprijs van de betreffende vaas.

tafel- of stoelvaasjes - vanaf 24,- (min. 4 vaasjes)

Sfeer brengen tijdens de lunch of het diner? Zet bloemen op tafel!

Of aan de hoek van de stoelen tijdens de ceremonie?

Dit zijn kleine vaasje waar gemiddeld 4 tot 5 bloemen in gaan.

Bloemen op de auto - vanaf 80,-

Met speciale zuignappen wordt een bloemstuk vastgemaakt op de motorkap. Maar denk ook eens aan een sierlijke guirlande langs de voor- of achterruit, alles kan!

Bloemblaadjes - vanaf 20,-

Rozenblaadjes, bloemknoppen of gedroogde bloemblaadjes voor de gasten om te strooien op jullie trouwdag. Wij zijn fan: zie het als natuurlijke confetti!

trouwdag compleet

 

Heb je misschien meerdere locaties waardoor de bloemen door ons verplaatst moeten worden of wil écht uitpakken met bloemen zoals een bloemenmuur? Wij nemen graag deze zorgen weg. Wanneer jullie je wensen hierin aan ons doorgeven kunnen we hiervoor een offerte op maat maken. 

Kom je langs?

 

Of mogen wij bij jullie langskomen? Ook dat is geen probleem, voor het bespreken van de bloemen.

Wanneer de winkel open is, kun je gerust binnen lopen voor het bespreken of meer informatie. Heb je al wat ideeën opgedaan? Laat ze ons zien! Zo weten we gelijk wat jullie smaak en gewenste stijl is. Zo kunnen we jullie goed adviseren en de bloemen perfect te laten aansluiten.

Kristel  - contactgegevens

_DSC8682_0,5x.png